Min nya hemsida!

Äntligen skriver jag från min nya blogg på min alldeles nya hemsida!

Tack Emma Samuelsson för allt jobb du gjort med att få den så som jag önskat, fast jag är dålig på att förklara hur jag vill ha det!
Sidan som är jag helt enkelt. Det känns nytt och kul och det känns helt rätt att inte krångla till det.
Kettlebellyoga, var namnet på min gamla sida. Kettlebellyoga är ett pass jag för längesedan knåpade ihop och började instruera på en gammal träningsanläggning, och vet ni. Förändringen är enbart en ny hemsida, där du hittar mig digitalt. Men. Även i fortsättningen kan du träna för mig både i grupp och privat här i Göteborg.
Kettlebellyoga-passet (som är anledningen till att jag för 4 år sedan döpte min hemsida till just kettlebellyoga.se) (och många andra) kommer jag att hålla i dess orginalform på Top Fitness Center ute i Billdal, så det. Finns kvar! På TFC och Vagnhallen Crossfit håller jag också AtletYoga(tm), mitt varumärke som jag är mycket stolt över.
Så. Förutom en ny hemsida, ny blogg och ny mailadress: stina@stinaalbihn.se , så är det mesta som vanligt..
Jag. Jobbar med det jag älskar mest av allt, träning, hälsa och välmående.
Önskar dig en fin fin vecka!
Soliga Hälsningar
Stina Albihn

C.AleniusJ66

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *