Tränings och hälsoresa – några få platser kvar!!

 

Vänner!
Mellan den 20 september till den 27 september gör vi om årets succéresa!

Vi återvänder med glädje till Park Hotell i Bad Flinsberg; en anrik kurort i sydvästra Polen. Luften. Vattnet. Naturen. Träningsmöjligheterna. Maten. Behandlingarna. Priserna. Träningsmöjligheterna. Och inte minst, lyriska, genomtränade och välmående resenärer vid årets resa gör att vi med iver, stor entusiasm och längtan redan har planerat för nästa års upplaga.

Hälsobyn Bad Finsberg är känd för sitt mikroklimat och hit har människor färdats för att dricka brunn sedan 1600-talet. I slutet av 1800-talet byggde man Hälsans hus, en magnifik byggnad med en unik promenadhall där bla. berlinsocieteten brukade frottera sig. Än idag kan man njuta av detta hus och dricka av det unika, mineralhaltiga vatten som bla. sägs ha positiv inverkan på kolesterolnivåer och det allmänna välbefinnandet.
Hotellet vi bor på erbjuder alla tänkbara behandlingar; alltifrån klassisk massage till ljusbad och manikyr. Priserna är dessutom oerhört attraktiva. En behandling om dagen hinns definitivt med även om ni deltar på samtliga träningar under dagen.
Träningsschemat under veckan föreskriver en mix av kondition, styrka och rörlighet och är förlagd i tre block per dag; morgon (lugnare träning i form av yoga, promenad eller löpning), förmiddag (kvalitetsträning styrka eller löpning) och eftermiddag (yoga, vattenjympa och/eller lättare konditionsträning). Träningen sker mestadels utomhus i hotellets parkområde eller i byns skidbackar och berg. Vi springer längs de slingor som löper i och runt orten; hikar i bergen; tar oss upp för kilometerlånga skidbackar (och åker linbana ner); styrketränar i parken; vattenjympar i hotellets bassänger och yogar vid spapoolen. Alla träningspass är nivåanpassade. (Inga förkunskaper är nödvändiga.) En av dagarna beger vi oss iväg på guidad heldagshiking.
På kvällarna äter vi gemensam middag som emellanåt efterföljs av föreläsningar av oss coacher. Sista kvällen arrangeras en mer högtidlig sittning.
Ta med dig mamma eller pappa, bästa vännen, kompisgänget eller livskamraten. Eller åk på egen hand. Träna så mycket ni har lust till, njut av behandlingar, hiking, relaxation, inspirerande sällskap, god mat och att ge dig själv det du behöver under en vecka för livet.
Efter att ha förhandlat ”vilt” med flygbolaget har de nu förlängt sitt paketpris för oss, vilket är ytterst glädjande! Anmäl dig senast 28/2 för att få ta del av paketpriset 9990kr/person. I priset ingår del i dubbelrum, flygresa (Air Berlin) från Göteborg till Berlin, transfer med buss från flygplatsen till hotellet, helpension (frukost, lunch och middag) och guidad heldagshiking. Har du önskemål om, enkelbäddsrum (10 720 tom 15/12) eller deluxerum (10480kr/person) eller annan utreseort, kan vi såklart lösa detta (med reservation för eventuella prisavvikelser).
Observera! Vi har endast ett fåtal platser kvar så tveka inte att skicka in din anmälan!
Ni anmäler er genom att maila till marie@traningsguiden.net eller stina@stinaalbihn.se  och betala in depositionsavgift om 1500 kr till bankgiro 267-3267 (ange namn). Slutbetalning sker senast den 30 mars  2017. Efter 28 februari kommer eventuell ytterligare resenärer att kunna följa med. Då till gällande dagspris.
Varmt välkomna
        Stina Albihn och Marie Sjöberg Diefke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *