Ett fantastiskt skoj samarbete, som i sommar innebär ..

Det är såklart otroligt skoj att få möjlighet att samarbeta kring träning och hälsa med ett så alldeles underbart ställe som pärlan Järvsöbaden, ett anrikt, mysigt och på alla sätt superproffsigt hotell i undersköna Järvsö.

Vi började med en träningshelg i Maj. Succé! Otroligt skoj! Vi jobbar tillsammans. Järvsöbadens personal är toppen på allt som har med boendet, maten och allt kring vistelsen på hotellet. Jag sköter träningen och föreläsningarna. Ni – om ni hänger på- ser till att suga det gottaste ur alltihopa!

Fortsättningen som följer är vi igång med sedan några veckor. Vi kör sommaryoga vid poolen redan NU. Onsdagar kl 8.00 och Lördagar kl 9.00 (v 28 – 31, dock ej lördag v 28 och onsdag v 31 och kommer att ha hälsohelg nummer två sista helgen i augusti. På sommaryogapassen droppar du in för 100 kronor per person och tillfälle (betalas i receptionen). Matta finns att låna! Jag. Rekommenderar att du njuter av allt det goda på frukostbuffén och stannar vid poolen efter yogan. Detta kostar 125 kronor och betalas också i receptionen.

För att få veta mer om boendet, maten och allt som Järvsöbaden har att erbjuda klickar du på länken. Vill du anmäla dig till hälsohelgen 30/8-1/9 eller har frågor om helgen mailar du info@jarvsobaden.se

Där finns både bilder på hotellet, relaxen och omgivningarna. Jag garanterar livsnjuteri med god mat, relax och anrikt boende och såklart massa träning. Man kan köra såväl hiking uppför Järvsöbacken, lättare löpskolning på Strandvallens sköna kolstybbsbanor, funktionell fysträning med kroppen som redskap och välgörande Yinyoga.  På lördag kväll ses vi i föreläsningssalen där jag pratar träning och hälsa.

 

Jag längtar redan! Häng på vettja!

 

All kärlek

/Stina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *